theatvertimot

theatvertimot

Vite mer om meg og mitt??

theatvertimot
DoulaThea
LilleManufaktur
Eplabutikken

ViNtagEkUpP pÅ LaNdet!!

I dAg, mEg & miNe.Posted by Thea 27 Aug, 2011 21:34
I dag og i de siste par ukene har jeg funnet så masse fine ting i de mange bruktbutikkene rundtomkring her. Alle bruktbutikkene er en grunn i seg selv til å bosette seg her! <3 HuRrA!!!


Se her!
fiiiiine saker! De tre kjolene på veggen er funnet på den "lokale" Det er forresten alt her når jeg tenker meg om.. I stolen ligger en pute jeg fikk tak i to av. En til mannen og en til kona. Er så glad i gamle broderte puter. Tenk på all jobben som ligger bak...

De fine gladiolene på bordet fikk jeg av det fine besøket vi hadde her i går, som ble til i dag :D

Glasskåla er sååå fin! - og brillene! Vintage Dior briller for de som broderer små sting, og fiiiiine armbånd i plast. Alle de nydelige tørklene er i silke og de to blå til høyre er Jean Paul tørkler i silke fra 70 tallet. Ikke min smak, liksom litt for ordentlige, men til salgs til en fin frue på firåtjue!? Skinnhanskene er skjønne, grønne og for en med slankere fingre enn meg. Får meg til å tenke på fine Ida! :D Tørklene i brunt er nydelige og jeg tror de alle kommer fra samme damen, de lukter nemlig svakt den samme eksklusive parfymen.Jeg tenker det meste her vil få seg en tur til http://epla.no/shops/lillemanufaktur/ etterhvert så noen fler enn meg skal få glede av det. Jeg har funnet så masse fint, så det kommer mer etterhvert!

ses plutselig! - Thea. <3

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ragnhild 27 Aug, 2011 23:44

Som sagt; blir med en runde! Mye moro man kan få tak i :)