theatvertimot

theatvertimot

Vite mer om meg og mitt??

theatvertimot
DoulaThea
LilleManufaktur
Eplabutikken

13

iNspIrAsjOn & gOdis fOR øYetPosted by Alf 09 Aug, 2011 15:21
13 er et tall jeg liker veldig godt.. det er litt overtroisk, magisk og bringer visst nok ulykke om det faller på en fredag. I dag er 13 noe vakkert for meg. Var i Tønsberg i dag og der ligger det en virkelig liten perle av en butikk som heter 13!


Den var egentlig stengt, men bak døra var det en snill sjel som åpna opp for meg uansett. Denne snille sjelen var og veldig hyggelig, og den flinke skaperen av mange av de fine redesigna møblene der inne.. se bare her! www.precious.no


Jeg må innrømme at jeg har sikla på møblene hennes maaaange ganger!


Jeg måtte jo selvfølgelig spørre om de trengte noe hjelp i den fine butikken sin da, siden jeg er på jobbjakt! De trengte ikke ansatte, men folk av samma slaget, med sans for redesign, retroskatter og med en god dose skapertrang.- det trengte de. Jeg måtte jo fortelle at jeg fint ville kare å sette meg selv inn i den båsen der da.. og kanskje?!?... Kanskje er det på 13 dere vil finne meg i fremtiden!?!?


Flinke PreciousDama skulle snakke med sin medsammensvorende Pia som jeg ikke har møtt, men som sikkert er av samma slaget siden hun jobber i en så fin butikk! Så hvem vet, kanskje vil det bli sånn?...spennende...Butikken var så fin at jeg har hatt gåsehud siden jeg dro derfra, og kjenner at symaskin, og smykkesaker rooooper på meg!


ta en titt selv, og få gåsehud du også! http://13tretten.blogspot.com/


tudelu! Thea.


  • Comments(0)//www.theatvertimot.com/#post12

Nye ting på gang!

theatvertimots egne puslerierPosted by Alf 07 Nov, 2010 22:13
Jeg har fått meg eget syrom, sagt opp jobben og skal nå satse på å jobbe som doula og å sy og lage smykker.


SPENNENDE!!


Litt hjelp og veldig HURRA!


Jeg kommer til å prøve å ha tre sydager i uka og skal fremover nå sy ting som:


<3 Pulsvarmere


<3 Dynetrekk til babydyner


<3 Barnevognhjerter


<3 Barnebukser


<3 Tullekjoler


Jeg har allerede noe klart her og kommer til å legge ut litt bilder så fort jeg får nettet ordentlig i orden her nede.Følg med :)


Klem fra Theatvertimot

  • Comments(0)//www.theatvertimot.com/#post4